ObjectLabs
     Enkelhet Lavrisiko Lavpris ved IT utvikling                                Hjem   IT-tjenester   IT-konsulenter   Erfaring   Kontakt

PHP til hjemmesider og nettsteder Gratis PHP til enkle hjemmesider og avanserte nettsteder

ObjectLabs lavpris IT konsulenter tilbyr utvikling av både rimelig hjemmesider og avanserte nettsteder i PHP. PHP var et verktøy for utvikling av hjemmesider med relativt enkel funksjonalitet. Det har imidlertid utviklet seg til et av de raskeste og mer avanserte verktøyene for store nettsteder. I motsetning til andre webutviklingsspråk som ASP og Java, er PHP laget spesielt for web. Språket tillater objektorientert programmering og har en god integrasjon mot forskjellige databaser. PHP eksekverer raskt og tåler høy trafikk. Sikkerheten er oversiktlig og bra. PHP kan kjøres både på Linux, Windows og andre plattformer. Websteder i PHP kan utveksle data med websteder utviklet med annen teknologi f.eks. via XML. PHP brukes i dag til store, kritiske systemer som for eksempel børshandel over internett. Vi har eksempelvis utviklet Bikez.com og Cars++.com. Mer om PHP.

MySQL database Gratis MySQL database for rask datatilgang

MySQL er en meget rask database for lagring og henting av data. Skal f.eks. en internettbruker fylle ut et skjema, er det naturlig å lagre innholdet i en database. Senere vil kanskje de lagrede dataene bli hentet og brukt til automatisk å sende e-post til brukeren. Innholdet i databaser vil også ofte flettes inn i websider, samt styre utseendet og funksjoner på siden. PHP bruker ofte MySQL databaser til dette formålet. MySQL passer for små og mellomstore databaser. Hvis MySQL kjører på Linux, tåler den store databaser med høy trafikk. Mer om MySQL.

Gratis open source verktøy PHP og MySQL er open source løsninger

PHP, MySQL og Linux er gratis open source verktøy. Som webserver benyttes vanligvis Apache. Denne kombinasjonen gir en meget rask webtjeneste. Kildekoden til alle open source verktøy er fritt tilgjengelig. Det samme er en rekke applikasjoner og bibliotek for PHP og MySQL. Eventuell support kan kjøpes fra mange konkurrerende leverandører. Et websted utviklet i PHP og MySQL kan enkelt utplasseres og driftes hos en internett service provider. Siden softwaren er gratis, er dette normalt den rimeligste webhostingen som finnes. Mer om Open Source og Linux.
ObjectLabs a.s, Aschehougsvei 6, 0587 Oslo. Tlf 21 39 00 06. Mail: post@objectlabs.no